Beroepsvereniging
voor zelfstandige
communicatieprofessionals

Lid worden

Basislid word je tegen een tarief van € 37,- per jaar. Je kunt van dezelfde diensten van ZZP Nederland gebruik maken als leden van ZZP-Nederland. Dat heeft een waarde van 22 euro per jaar. Met onze opleidingspartners zijn we momenteel in gesprek om kortingen te krijgen op opleidingen voor zzp’ers als je lid bent van onze vereniging.

Voordelen lidmaatschap

Voor € 35,- extra kun je je registreren in het kwaliteitsregister van Stichting Commtop en via een e-Portfolio je kwaliteiten en expertise is vastleggen. Normaal is dat € 50,- (het is een digitaal kluisje met je CV en jouw competenties en opleidingen in een streng beveiligde omgeving van de certificeringsorganisatie (Paragin).

Verder heeft Vifort flinke kortingen bedongen voor het CommTop kwaliteitsregister en (EVC-)certificeringen. Zie hiervoor het hoofdstukje Kwaliteitsregister.

Natuurlijk naast alle andere voordelen van vereniging Vifort en ZZP-Nederland. Zoals binnenkort een prachtige matchingtool met opdrachtgever zonder dat daar een bureau tussen zit. Hiermee kun je binnenkort linken aan een intelligent matchingssysteem voor zzp-opdrachten, maar uiteraard ook informatie hieruit uploaden naar je Linkedinprofiel.

En het komend jaar diverse bijeenkomsten waar je als lid gratis of met korting kan aanschuiven.

Schrijf je hier in:

Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbief van ViFort
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wil je meer weten waarom we Vifort hebben opgericht, dan kun je hier klikken. Waarom Vifort?