Beroepsvereniging
voor zelfstandige
communicatieprofessionals

Kwaliteitsregister

‘Samen met partners bieden wij overheid, bedrijven, werknemers en zelfstandigen in de communicatiebranche een breed pakket van diensten voor vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling.’ – Jenny Le Large, directeur stichting CommTop

Jouw opdrachtgevers willen kwaliteit. Ben je in staat om dat te leveren en kan je dat bewijzen?

Faire beloning voor zelfstandige professionals in onze branche

Ons streven is om zoveel mogelijk communicatieprofessionals zich te laten certificeren op hun eigen niveau om zo te zorgen voor een faire beloning in een eerlijke open arbeidsmarkt. Door intensief samen te werken met de stichting CommTop, het kwaliteitsregister voor de communicatiebranche, bieden we je fikse korting en hulp op de mogelijkheden voor certificering. Ook als je geen formeel communicatieonderwijs hebt gevolgd, hebben we de juiste route (EVC certificering en traject) volgens heldere en duidelijke Nederlandse en Europese standaarden. Voor een eerlijke, open arbeidsmarkt met faire beloning.

Korting op registratie en (EVC-)certificering via Vifort

Stichting CommTop ondersteunt bij het kiezen van je eigen pad. CommTop helpt vast te stellen wat je al bereikt hebt. Certificering via CommTop biedt inzicht en zelfvertrouwen in je kunnen en voor jouw volgende carrièrestap. Je kunt zich sterker positioneren en krachtiger onderstrepen wat je waard bent. CommTop biedt je de kans op meer erkenning en zichtbaarheid door vermelding van jouw kwaliteiten in haar basisregister voor communicatieprofessionals, vergelijkbaar met het register voor mediators of andere geregistreerde beroepen (zoals in de zorg).

  • Het ePortfolio via Commtop met een waarde van € 50,- is voor leden van Vifort slechts € 35,-.
  • Een registratie in het basisregister bij Commtop kost via Vifort € 395,- (normaal € 495,-).
  • Een complete EVC-certificering, inclusief EVC-traject waar duidelijk wordt welke opleidingsonderdelen je nog mist en kan gaan volgen kost via Vifort € 995,- (normaal € 1.495,-). *

Meteen je korting bij Commtop verzilveren? Klik hier: https://www.commtop.nl/vifort-2/

* EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat je geleerd hebt op school, in je werk of privé wordt beoordeeld en erkend. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen je hebt opgedaan en/of je nodig nodig hebt voor de rol of taak die je wil uitvoeren.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Certificering van professionals in de communicatiebranche https://www.commtop.nl/certificeringsprocedure-commtop/
naar Nederlandse en Europese standaarden (EQF/NLQF) https://www.commtop.nl/certificering-communicatiebranche/