Beroepsvereniging
voor zelfstandige
communicatieprofessionals

Kennisbank

“Houd het eenvoudig. Maak het gedenkwaardig. Maak het plezierig om naar te kijken en zorg ervoor dat het ‘fun’ is om te lezen.” – Leo Burnett

Als zelfstandig ondernemer moet je veel zelf doen. Maar heel vaak hebben anderen het vóór jou ook al uitgezocht, omdat ze tegen dezelfde dingen aangelopen zijn. Onze ervaringen, kennis en expertise kunnen we delen. Veel informatie over ondernemerschap vind je via vakgerichte kennis wordt gedeeld door onze leden via de kennisbank van ZZP Nederland.

Naar Kennisbank Ondernemerschap ZZP Nederland.

Aan de Kennisbank Vakmanschap wordt momenteel nog gebouwd. In de tussentijd zullen we regelmatig actuele en relevante artikelen en publicaties van onze leden of aangesloten kennispartners en opleidingspartners in het land op deze pagina bijhouden.

“Ik geloof in de kracht van samenwerken. Het bundelen van ervaringen en kwaliteiten zorgen ervoor dat individuele krachten samen tot iets moois kunnen komen. Ik schroom niet om de samenwerking op te zoeken. Ik weet heel goed wat mijn verbeterpunten zijn en wat mijn sterke kanten zijn. Ik heb mensen om mij heen verzameld die mij iets bieden en die ik iets kan bieden. Samen zorgen we ervoor dat wij onze doelstellingen behalen.”

Uit het boek ‘De kracht van netwerkbenadering’, Anne-Marie Poorthuis